BİZDEN HABERLER

BAŞARIYA GİDEN YOL; MOTİVASYON (18.11.2013 15:28:51)
 
 Geçtiğimiz günlerde “Başarı bir yolculuktur, varış noktası değil.”
Sloganı ile yola çıkan Ege Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu, Ziraat Fakültesi Feyzi Önder Konferans Salonu’nda “BAŞARIYA GİDEN YOL;MOTİVASYON” adlı etkinliği gerçekleştirdi.
Topluluk “Başarıya Giden Yol;Motivasyon” Etkinliğinde İzmirli Kişisel Gelişim Uzmanı Serkan ÖZKAN’ı ağırladı. Özkan eğitime, mesleğinde bulunduğu noktaya gelirken yaşadığı maceraları anlatarak başladı. İlk seminerini 17 yaşında veren eğitmenin anlattıkları konukların gelecek planlarına dair heyecanlarını körükledi. Hedef belirlemenin, hedefe ulaşma yolunda motivasyonun önemini vurgulayan Özkan “ İstiyor musunuz? Diliyor musunuz? Öncelikle kendinize bu soruyu sorun. 5-10-15-20 yıl sonra olmak istediğiniz noktayı düşünün ve yapmanız gerekenleri belirleyin.” Dedi. Küçük motivasyon egzersizleri ile seminere devam eden Serkan Özkan anlatımında, yazdığı “OKU” kitabından önemli bölümlere yer verdi. 
Hedefe gidilen yolda karşılaşılan engel ve zorlukların, kişiyi varmak istediği noktadan saptırmamasını, inaç ve güvenini sarsmamasını öğütleyen Özkan, bu konuyu motivasyon ve kararlılığın, başarıya ulaşmanın en güçlü sembollerinden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hikayesini anlatarak örnekledi.
Son denilen noktada pes etmeden, o zorlu ve acılı sürece katlanan kişinin başarıya ulaşacağını söyleyen eğitmen “Kartalın Yeniden Doğuşu” hikayesini anlattı.
Seminer bitiminde konuklar için kitabını imzalayan Serkan Özkan’a plaketini topluluk başkanı Aybike GÖCEKLİ taktim etti.

E-Posta Adresiniz
NLP İzmir Alsancak NLP NLP Kişisel Gelişim NLP Koçluk Ortaca NLP Ortaca Kişisel Gelişim KSK NLP Karşıyaka Kişisel Gelişim Karışıyaka NLP Kişisel Gelişim İzmir Marmaris Kişisel Gelişim OK AJANS