ÖYKÜLER

İncil ve Sigara (03.02.2013 17:26:04)

İki arkadaş aralarında tartışıyorlarmış. Tartışma konusu kutsal kitap okunurken sigara içilip içilmeyeceğiymiş. Hararetle tartışırlarken bir tanesi, “Bu soruyu en iyisi Papa’ya soralım.” demiş.

Papa’nın huzuruna çıkmışlar. Papa bunları tek tek kabul etmiş. İlk giren, “Sevgili Papa, kutsal kitabımızı okurken canım müthiş bir şekilde sigara içmek istiyor. Hem okuyup hem içmek doğru bir davranış mıdır? Acaba yanlış mı yapıyorum? Bir türlü işin içinden çıkamadım.” demiş.

Papa; “Evladım sen müthiş bir gaflet içindesin. Hiç İncil okunurken sigara içilir mi? Bu ne terbiyesizlik?” diye cevap vermiş.

Daha sonra ikincisi Papa’nın huzuruna alınmış. Ama o, soruyu biraz farklı sormuş. “Papa Hazretleri, ben sigara içerken canım müthiş İncil okumak istiyor. Acaba sigara içerken canım İncil okumak istediğinde okumalı mıyım?” diye sormuş. Papa da, “Tabi ki evladım okuyabilirsin. İncil okumanın hiç yeri ve zamanı olur mu? Kutsal kitabımızı her yerde okumalısın.” diye yanıt vermiş.  


E-Posta Adresiniz
NLP İzmir Alsancak NLP NLP Kişisel Gelişim NLP Koçluk Ortaca NLP Ortaca Kişisel Gelişim KSK NLP Karşıyaka Kişisel Gelişim Karışıyaka NLP Kişisel Gelişim İzmir Marmaris Kişisel Gelişim OK AJANS